Individuel coaching
Et individuelt coaching forløb er den allermest effektive metode til at få gang i en positiv spiral. Sådan et forløb er med 100% fokus på lige præcis det, du har brug for at arbejde med og blive bedre til. 
 
Nogle af de typiske emner, som rigtig mange unge kæmper med, er manglende motivation, stress, eksamensangst, angst for at sige noget i timerne og fremlægge ting for andre. Men også andre ting, f.eks.personlige problemer eller problemer med at falde til socialt kan stjæle rigtig meget af ens energi og overskud.
 
Det første der sker i et coaching forløb er, at vi sammen får skabt et overblik over den situation, du er i, og over hvor problemområderne ligger. Derefter starter processen med at komme fri af problemerne, ved at du sætter dig et mål for, hvor du gerne vil hen. For én ting er at vide, hvad du ikke vil (f.eks. være bange for at gå til eksamen), men for at få gang i processen er det afgørende at vide, hvor du så gerne vil hen i stedet for.
  
Derefter definerer du, hvilke forhindringer, der kan være for, at du når dit mål, og  herud fra bygger vi så stille og roligt handling på, som bringer dig hen imod dit mål. Alt sammen i dit eget tempo og ud fra, hvad du kan mærke er rigtigt for dig.
  
Én samtale varer ca. 60 minutter og det er lidt forskelligt, hvor mange gange der skal til, men typisk er 3-5 gange tilstrækkeligt. Er du i tvivl om det er noget for dig, så ring og få en snak og hør om mulighederne.